Workshop - "7 Keys to Freedom" 

Torsdag den 18/6  Kl  19 - 21

BEVÆG DIG OG BLIV BEVÆGET

Dans har gennem generationer og er fortsat en form og måde at udtrykke indre mentale og emotionnelle tilstande på og en måde at formidle et budskab på ordløst. I fremmede kulturer og stammer anvendes dans for det samme, men også mhp at skabe forbindelse til sjælen med ønske om mere bevidst og dyb transformation. Og samtidig giver dans en oplevelse af fællesskab og samhørighed.

Krop, sind og sjæl er forbundet
Neurovidenskaben har fundet, at dans aktiverer dybereliggende områder og strukturer i hjernen og kan på den måde trigge en fornemmelse af flow, som skaber mulighed for udviklingen af mere rummelige og intuitive neurale netværk. Det giver anledning til, at den rigiditet og fastlåsthed vi eventuelt kan opleve mentalt, som over tid giver en låst og rigid krop, får mulighed for at slippe gennem dans. Når spændinger løsnes i kroppen slapper vi mere af. Vi har gennemsnitlig 70 000 tanker om dagen, og det er langt fra alle vi nødvendigvis behøver at forholde os til! Men vi kan sidde fast i tankemønstre og måske oplever du, at de egentlig ikke rigtig fører til noget andet end at fastfryse energi. - Dans kan frisætte, og energien kan bruges til det som virkelig betyder noget for dig.

Chakradans
Den østlige filosofi bygger på den overbevisning, at vi er energetiske væsener, og at vi er energetisk forbundet med hinanden og alt levende.
Chakra er betegnelsen for energihjul. Energi - chi eller prana - optages i de hjul og fordeles rundt i kroppen via meridianbanerne. Vi har flere tusind chakras, og der er forskellige udlægninger af dem, og hvor mange hovedchakras der er. Den mest gængse er, at der er 7 hovedchakras, som hver har deres "tema og funktion". Den tanke er grundlaget i chakradans.
Oplever vi fysiske eller psykiske symptomer kan det være udtryk for blokering et sted i chakrasystemet. Energien flyder ikke frit men er stagneret.

I chakradans er musikken lavet specifikt til hvert enkelt chakra, idet hvert chakra har sin frekvens og vibration. Energi frisættes, og der skabes bevægelse følelsesmæssigt, fysiologisk og sjæleligt.

Denne workshop er en introduktion til, hvad chakradans er.
Dvs du kommer til at danse hvert chakra igennem. Du får derfor mulighed for at snuse til om det kunne være noget for dig med et fuldt forløb, hvor der arbejdes mere i dybden med hver enkelt chakra fra gang til gang.
Chakradans er en måde at arbejde med sig selv på sammen med andre. Man kan dele af sine erfaringer og oplevelser , hvis man har lyst og føler behov for det, men det er ikke et krav. Selve processen eller udbyttet får man netop af, at det foregår i kroppen og ordløst. Jeg har haft utrolig stor gavn af det og af at have oplevet et fuldt forløb på egen krop. Det kan være rart at dele, men det kan også være rart ikke altid at skulle sætte ord på alting.

Denne aften skal vi:

Introduktion
Meditation
Opvarmning af krop
Dans "De 7 chakra"
Integration ved mandala - tegning
Opsamling og afrunding


Der vil være the, vand, frugt og snacks til sidst

Dansen foregår blindfolded, så du skal medbringe et tørklæde eller en sovebrille. Dette af hensyn til de andre deltagere, men også for, at du kan centrere dig i kroppen og have indadrettet opmærksomhed. Har du problmer med at skulle det, så vil det også være ok at holde blikket rettet ned mod gulvet foran dig.

Medbring vandflaske og have løstsiddende tøj på.

Pris for arrangementet er 250 kr som betales via mobilepay 117078 ved tilmelding. Du tilmelder dig enten via mail christina@shantiindrero.com eller på begivenheden på facebooksiden.Tilmelding er først bindende ved modtaget betaling. Beløbet refunderes ikke i tilfælde af aflysning. Hvis jeg som facilitator aflyser refunderes fulde beløb.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på 22957168 eller via min hjemmeside www.shantiindrero.com

Glæder mig til at være sammen med dig

Kærligst Christina