Ind i Hjertets Nuvær

Under redigering - nyt forløb på vej!!!

For 8 år siden blev jeg ramt af kritisk sygdom. At blive ramt af livet på den måde, i en for mig hæsblæsende hverdag med børn, mand, hus, arbejde og en igangværende uddannelse til intensivsygeplejerske, føltes som at blive ramt af livets jordskælv. Hele fundamentet i mit liv blev rystet og revet fra hinanden. Måske kender du den følelse?

Når jeg idag ser tilbage betød det for mig i overført betydning, at noget så at sige "døde" i mig. Det gjorde ondt. Men det betød også at noget nyt kunne blomstre og leve. Jeg lærte af livets jordskælv - og gør det stadig hver dag.

Derfor vil jeg gerne invitere dig til at deltage i et forløb over 8 uger i en mindre gruppe á 7 kvinder , hvor du i et fællesskab får mulighed for at mærke og se livet med andre øjne.

Vi lever livet i relationer. At være i et fællesskab rummer både genkendelighed og forskellighed. Genkendelighed giver en følelse af samhørighed, og forskellighed åbner for muligheden i at lære nyt, blive spejlet i sider, styrker og svagheder - energier som kan bidrage til forandring hos én selv.

Så er der hele det feminine aspekt. At mødes i en mindre gruppe af kvinder bringer en særlig mulighed for at åbne til den feminine energi af rummelighed, sårbarhed, grounding og dybde. En energi der er brug for - ikke bare i os hver især, men også universelt.

Forløbet kan støtte dig i at tage livet ind på ny. Gennem bevidst arbejde med kontakten til dig selv, din krop, dit følelsesliv, dine tanker og din adfærd - vil du kunne lære at navigere i og leve med livets stadige strømninger - med mere klarhed og bevidsthed.

Jeg er under uddannelse til MBSR - lærer ved Århus universitet. MBSR -står for Mindfullnessbaseret Stressreduktion. Et program der er evidensbaseret og som viser sig anvendeligt ift stress, angst og depression.

Forløbet som jeg kalder "Ind i Hjertets Nuvær" er derfor bygget op omkring de klassiske elementer fra MBSR, med redskaber og temaer hentet der fra, blandet med terapeutiske interventioner fra mit virke som spirituel integrativ krops - og psykoterapeut.

Hvad får du?

8 sessioner á 3 timer

1 hel dag i stilhed med fordybelse i kropsøvelser, yoga og meditation m. forplejning

Lidt skriftligt materiale om hvert tema og lydfiler som anvendes som 

Hjemmeopgaver mellem hver session

kaffe, the, frugt hver gang

Programmet er varieret fra gang til gang, da der skal være plads til det som må opstå. Meditation kropsøvelser og NADA - øreakupunktur vil dog være en fast del af programmet.

Du vil komme igennem følgende:

Yoga - liggende/stående

Meditation

Gående meditation

Bodyscanning

Oplæg med forskelligt indhold bl.a stress, neurofysiologi, kommunikation, mindfullness, reaktionsmønstre etc.

Kreativ proces

Danseproces

At dele én til én

At dele i gruppen som helhed

Forløbet vil være hver tirsdag aften fra 1830 - 2130 med start den 7/1 - 20. 

Datoerne er:

7/1 - 20, 14/1, 21/1, 28/1, 4/2, 18/2, Lørdag den 22/2 fordybelsesdag fra 10 - 17, 4/3, 10/3.

Prisen for hele forløbet er 2900 kr. De 1000 kr betales som depositum ved tilmelding. Det resterende beløb 15.dec. Ved evt afmelding vil depositum ikke blive refunderet med mindre en anden kan overtage pladsen.

Tilmelding senest den 20/12 -19

Du skal medbringe yogamåtte, tæppe og evt meditationspude. Sidstnævnte behøves ikke.

For at du og gruppen som helhed får så stort et udbytte som muligt af forløbet, er det vigtigt, at du føler dig motiveret for at gå ind i forløbet. Lige så skal du føle, at du har overskud til at lave hjemmeopgaverne, som er egenrefleksion, yoga, bodyscanning, meditation. Alt sammen for at understøtte dit arbejde med og for dig selv. Ellers kræver det ingen særlige forkundskaber. Blot at du har lyst og mod på at deltage. 

Af sikkerhed for dig selv og de andre deltagere vil du være underlagt tavshedspligt.

Er du nysgerrig på forløbet og interesseret i at deltage beder jeg dig kontakte mig.  Så kan vi evt aftale tid til en orienterende personlig samtale, hvor vi sammen finder ud af, om det er det rigtige for dig.

Glæder mig til at høre fra dig.

Kærligst Christina