Lad dig bevæge indeni

Klassisk MBSR - forløb - Opstart 19/1 - 21

Jeg er under uddannelse til MBSR - underviser ved Århus universitet. MBSR -står for Mindfulnessbaseret Stressreduktion. Et program der er evidensbaseret og som viser sig anvendeligt ift stress, angst og depression. Dog er det en praksis vi alle kan have gavn af, idet den understøtter os i at være mere i kontakt med os selv og dermed også i måden vi møder verden og vores omgivelser på. 

Forløbet som jeg kalder "Lad dig bevæge indeni" er derfor bygget op omkring de klassiske elementer fra MBSR, med redskaber og temaer hentet der fra, blandet med terapeutiske interventioner fra mit virke som spirituel integrativ krops - og psykoterapeut.

Jeg vil gerne invitere dig til at deltage i et forløb over 9 uger i en mindre gruppe, hvor du i et fællesskab får mulighed for at mærke og se livet med andre øjne.

Vi lever livet i relationer. At være i et fællesskab rummer både genkendelighed og forskellighed. Genkendelighed giver en følelse af samhørighed, og forskellighed åbner for muligheden i at lære nyt, blive spejlet i sider, styrker og svagheder - energier som kan bidrage til forandring hos én selv.

Forløbet kan støtte dig i at tage livet ind på ny. Gennem bevidst arbejde med kontakten til dig selv, din krop, dit følelsesliv, dine tanker og din adfærd - vil du kunne lære at navigere i og leve med livets stadige strømninger - med mere klarhed, bevidsthed og rummelighed.

 

 

Hvad får du?

8 sessioner á 2,5 timer (Første og sidste session 3 timer)

samt 1 hel dag i stilhed med fordybelse i kropsøvelser, yoga og meditation m. forplejning (7 timer)

Lidt skriftligt materiale om hvert tema og lydfiler som anvendes som 

Du skal påregne hjemmeopgaver mellem hver session. 

Kaffe, the, frugt hver gang

Du vil komme igennem følgende:

Yoga - liggende/stående

Meditation

Gående meditation

Bodyscanning

Oplæg med forskelligt indhold bl.a stress, neurofysiologi, kommunikation, mindfullness, reaktionsmønstre etc.

Kreativ proces

At dele én til én

At dele i gruppen som helhed

 

FORLØB:

Hold til foråret: Hver tirsdag aften start den 19/1 - 21 kl 1800 - 2100 Introduktion samt opstart, 26/1, 2/2, 9/2, 23/2, 2/3, 6/3 fordybelsesdag, 9/3 og 16/3.

Prisen for hele forløbet er 2495 kr. Depositum på 1000kr betales ved tilmelding. Ved evt afmelding vil beløbet ikke blive refunderet med mindre en anden kan overtage pladsen. Det er muligt at lave en særaftale med mig ift betaling. Kontakt mig ift dette.

Holdene vil være med 6 - 8 deltagere. De starter op med min. 6 deltagere.

Du skal medbringe yogamåtte, tæppe og evt meditationspude. Sidstnævnte behøves ikke.

For at du og gruppen som helhed får så stort et udbytte som muligt af forløbet, er det vigtigt, at du føler dig motiveret for at gå ind i forløbet. Lige så skal du føle, at du har overskud til at lave hjemmeopgaverne, som er egenrefleksion, yoga, bodyscanning, meditation. Alt sammen for at understøtte dit arbejde med og for dig selv. Ellers kræver det ingen særlige forkundskaber. Blot at du har lyst og mod på at deltage. 

Af sikkerhed for dig selv og de andre deltagere vil du være underlagt tavshedspligt.

Er du nysgerrig på forløbet og interesseret i at deltage beder jeg dig kontakte mig.  Så kan vi evt aftale tid til en orienterende personlig samtale, hvor vi sammen finder ud af, om det er det rigtige for dig. Dertil vil jeg henvise til de gratis introduktionsaftener jeg vil afholde henover foråret. Mail gerne til mig, hvis du ønsker at være skrevet op til en introduktionsaften.

Glæder mig til at høre fra dig.

Kærligst Christina