Lad dig bevæge indeni

Fra den 4/3 - 20 og 9 uger frem.

Jeg er under uddannelse til MBSR - underviser ved Århus universitet. MBSR -står for Mindfulnessbaseret Stressreduktion. Et program der er evidensbaseret og som viser sig anvendeligt ift stress, angst og depression. Dog er det en praksis vi alle kan have gavn af, idet den understøtter os i at være mere i kontakt med os selv og dermed også i måden vi møder verden og vores omgivelser på. 

Forløbet som jeg kalder "Lad dig bevæge indeni" er derfor bygget op omkring de klassiske elementer fra MBSR, med redskaber og temaer hentet der fra, blandet med terapeutiske interventioner fra mit virke som spirituel integrativ krops - og psykoterapeut.

Jeg vil gerne invitere dig til at deltage i et forløb over 9 uger i en mindre gruppe, hvor du i et fællesskab får mulighed for at mærke og se livet med andre øjne.

Vi lever livet i relationer. At være i et fællesskab rummer både genkendelighed og forskellighed. Genkendelighed giver en følelse af samhørighed, og forskellighed åbner for muligheden i at lære nyt, blive spejlet i sider, styrker og svagheder - energier som kan bidrage til forandring hos én selv.

Forløbet kan støtte dig i at tage livet ind på ny. Gennem bevidst arbejde med kontakten til dig selv, din krop, dit følelsesliv, dine tanker og din adfærd - vil du kunne lære at navigere i og leve med livets stadige strømninger - med mere klarhed, bevidsthed og rummelighed.

 

 

Hvad får du?

8 sessioner á 2,5 timer

1 hel dag i stilhed med fordybelse i kropsøvelser, yoga og meditation m. forplejning

Lidt skriftligt materiale om hvert tema og lydfiler som anvendes som 

Hjemmeopgaver mellem hver session

kaffe, the, frugt hver gang

Du vil komme igennem følgende:

Yoga - liggende/stående

Meditation

Gående meditation

Bodyscanning

Oplæg med forskelligt indhold bl.a stress, neurofysiologi, kommunikation, mindfullness, reaktionsmønstre etc.

Kreativ proces

At dele én til én

At dele i gruppen som helhed

Forløbet vil være hver onsdag aften fra 1830 - 2100 med start den 4/3 - 20. 

Datoerne er:

4/3 - 20, 11/3, 18/3, 25/3, 1/4, 8/4, Lørdag den 18/4 fordybelsesdag fra 10 - 17, 29/4, 6/5.

Prisen for hele forløbet er 1995 kr. Fulde beløb betales ved tilmelding.Ved evt afmelding vil beløbet ikke blive refunderet med mindre en anden kan overtage pladsen. der kan aftales særskilt betalingsordning.

Tilmelding senest den 28/2 -20.

Du skal medbringe yogamåtte, tæppe og evt meditationspude. Sidstnævnte behøves ikke.

For at du og gruppen som helhed får så stort et udbytte som muligt af forløbet, er det vigtigt, at du føler dig motiveret for at gå ind i forløbet. Lige så skal du føle, at du har overskud til at lave hjemmeopgaverne, som er egenrefleksion, yoga, bodyscanning, meditation. Alt sammen for at understøtte dit arbejde med og for dig selv. Ellers kræver det ingen særlige forkundskaber. Blot at du har lyst og mod på at deltage. 

Af sikkerhed for dig selv og de andre deltagere vil du være underlagt tavshedspligt.

Er du nysgerrig på forløbet og interesseret i at deltage beder jeg dig kontakte mig.  Så kan vi evt aftale tid til en orienterende personlig samtale, hvor vi sammen finder ud af, om det er det rigtige for dig.

Glæder mig til at høre fra dig.

Kærligst Christina

Gratis introduktionsaften 19/2 kl 1830 - 2100. Tilmelding på mail nødvendig.