"Kunstterapi & Chakradans"  

- et arbejde med energikroppen henimod helhed & balance

Workshop fordelt over to dage den 31/10 - 20 og 1/11 - 20

Bliver dubleret i det nye år!!! meld dig til på mail, hvis du ønsker dato tilsendt.

 

 

Kære dig

 

Vi byder velkommen til en workshop, hvor du på en kreativ måde har mulighed for at opleve krop, sind og sjæl forenet og forbundet i et nu. Workshoppen er for dig, der har brug for at give dig selv en velfortjent pause fra en hektisk hverdag og lade dig synke ind i et kropsligt og sjæleligt nærvær med dig selv.

Gennem dans, yoga & meditation  åbnes til kroppens sansemæssige og følelsesmæssige lag. Gruppedynamikken understøtter foreningen af det indre med det ydre landskab. Gennem kreative processer åbnes muligheden for virkelig at mærke dybden af livsudfoldelse og at udtrykke den i et nu. 

Der vil være perioder med stilhed med plads til egenrefleksion, hvilket giver rum til fordybelse og nærvær med dig selv.

 

 

Program for dagene:

Program Lørdag d.22/8 - 20

9.30     Velkomst  “Praktik og introduktion til dagene”

9.45     Chakrasystemet  & dans som redskab  - en introduktion

10.15 Mindfull bevægelse

11.00  Pause

 

( Næste periode er indadvendt og i stilhed)

11.15  Meditation  “At sætte intention”

11.30  Chakradans del 1 (Rod, Hara & Solar plexus)

13.00 - 1430 (Frokost og tid til integration af dans ved at udfolde og integrere enten ved at finde materialer i naturen omkring dig, male mandala på lærred eller papir, male på sten etc. )

 

(Stilhed ophævet)

1430 - 1450 Pause 

1450 - 15.15 Samling i plenum 

15.15 Tak for idag

 

 

Program Søndag d.23/8 -20

9.30    Meditation & Landing

9.45    Yoga & Bevægelse

10.45 Pause

 

(Periode  er i stilhed)

11.00 Chakradans del 2 (Hjerte, Hals, Pineal, Krone)

12.45 (Frokost og tid til integration af dans ved at udfolde og integrere enten ved at finde materialer i naturen omkring dig, male mandala på lærred eller papir, male på sten etc. )

14.15 Pause

14.30 Integrerende og centrerende meditation

(Stilhed ophævet)

15.00 - 15.30 Samling i plenum og Tak for denne gang

Tiderne er ca.tider.

Praktiske oplysninger:

Pris for begge dage er 1800 kr. Prisen inkluderer alle materialer, som du må have brug for. Du er dog velkommen til at medbringe dit eget, hvis du ønsker det. Derudover serverer vi kaffe, the, frugt og snacks som du kan tage af henover dagen.Hvis det er muligt anbefaler vi at du holder mandagen fri, så processen kan integreres og lande i dig på en god og nænsom måde.

Adressen er: Højskolen Skærgården, Skærgårdvej 23, 7400 Herning

Hvis du kommer langvejs fra kan du kontakte Britt. Hun kender et godt Bed & Breakfast lige i nærheden.

Du skal medbringe:

Kom iklædt tøj, som du kan bevæge dig i. Medbring gerne en vandflaske, så du slipper for at gå til og fra under dansen, et håndklæde, yogamåtte, pude eller evt tæppe, madpakke som ikke skal varmes. 

Ift dansen anbefales det at man har et bind for øjnene, således at dansen bliver så indadvendt som muligt. Du bedes derfor medbringe et tørklæde eller en sove brille til dette. Det er ikke et krav for at kunne deltage, så du er også velkommen til bare at lukke øjnene. Hvis du ikke føler dig tryg ved det, kan du også sænke blikket ned mod gulvet. Dette af hensyn til alle deltagere, så man trygt kan læne sig ind i dansen og sit "eget rum".

Tilmelding: Du melder dig til ved at sende en mail til enten christina@shantiindrero.com eller britt@livoghelhed.dk. derefter modtager du en faktura til evt bankoverførsel eller mobilepay. Du er først tilmeldt workshoppen, når vi har modtaget indbetaling. Der er bindende tilmelding, hvilket betyder, at du ikke kan få refunderet beløbet ved evt sygdom eller afbud. Du er dog velkommen til at give pladsen til en anden, hvis du ønsker det eller vi kan prøve at sælge pladsen for dig. Dersom en af os som facilitator bliver syge eller forhindret refunderes fulde beløb.

Der er tilmeldingsfrist senest 15.Oktober og der er plads til 8 - 10 deltagere.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os pr telefon eller mail.

Vi glæder os til at skabe et rum til kreativ og livgivende udfoldelse.

Med de bedste tanker

Christina & Britt

Christina Michelsen: Spirituel Integrativ krops - og psykoterapeut, Facilitator i chakradans, Underviser i mindfulness, Intensivsygeplejerske. Indehaver af Shantiindrero i Tønder.

christina@shantiindrero.com Mobil: 22957168

Britt Lyngsø er uddannet Spirituel Integrativ Krops - og Psykoterapeut, TOY - yogainstruktør, Højskolelærer gennem mange år med særlig fokus på krop, bevægelse og kunstprojekter. Derudover indehaver af Liv & Helhed i Sunds

britt@livoghelhed.dk. Mobil: 61308694