Hvem er jeg?

Personlige baggrund: Jeg er 47 år og er gift med Peter. Vi har fire børn sammen og har gennem mange år været bosat i Tønder.

I 2012 fik jeg konstateret brystkræft af en meget aggressiv type, hvilket helt afgjort blev den hændelse i mit liv, der fik mig til at træde et skridt tilbage og virkelig påbegynde en rejse ind i mig selv. Hvilke værdier styrer mit liv, hvad er mine indre overbevisninger, hvordan har vi det hver især i familien, hvordan er det i mit ægteskab, er mit arbejde egentlig det rigtige for mig etc. I bund og grund blev hele mit liv vendt på hovedet, og selv om jeg havde stor støtte fra Peter, så følte jeg mig indimellem alene med det.

 Jeg begyndte i terapi, og min terapeut har siden været min "rejsepartner" gennem kaos, med stor smerte, angst, dybe indsigter fra havets bund, hvilket hjalp mig til at kunne stå i "uvejret".

Det har haft den betydning, at jeg har ændret mit grundlæggende syn på livet, at al forandring må begynde indefra, at vi hele tiden må arbejde på at være i nuet og ikke fortabe os i fortiden eller fremtiden for ikke at miste fodfæstet, og at det ER muligt at finde mening i sorgen over tab af det som var.

 

Vi behøver ikke at gøre det hele selv, det er SÅ berigende at blive spejlet af et andet menneske, når vi befinder os i det som psykiateren Carl Gustav Jung benævner "et mytologisk knudepunkt". Et sted i livet hvor det der giver "smerten" langt fra kun er selve hændelsen, men mere den betydning den har og får for vores liv generelt, os selv og vores relationer. Her er det befriende og virkelig afgørende, at det er én ude fra, som ikke på en eller anden måde er involveret i vores liv, én der kan stille nysgerrige og kærlige spørgsmål, så vi genvinder muligheden for at se, finde og opleve en mening i livets flod.

Temadage:

Efteruddannelse i "Traumer i familien" ved Center for Mentalisering, november 2018, 3 dage.

Temadag om Kropsorienteret Traumeforløsning for børn ved Ale Duart  - Seminar.dk April 2018

Workshop i traumeorienteret psykoterapi i SOMA - embodiment ved Sonia Gomez.Februar 2020

Yin Yoga undervisning v/ Trine Hedegaard. Modul 1: 50 timer

Faglige baggrund:

Uddannet sygeplejerske 1999 fra OUH

Uddannet Klinisk vejleder fra UC syd 2010

Specialeuddannelse i Intensiv sygepleje 2014

Certificeret NADA – behandler ved NADA Danmark 2018

Certificeret Spirituel Integrativ Krops - og Psykoterapeut fra Tobiasskolen - Registreret uddannelsessted ved Foreningen af Danske Psykoterapeuter

Påbegyndt uddannelse til MBSR - underviser(Mindfullnessbaseret Stressreduktion) - ved Århus universitet november 2018

Afsluttet Modul 1 Nov. 2018

Afsluttet Modul 2 Aug. 2019

Afsluttes Marts 2021

Derudover har jeg personligt deltaget i et MBSR forløb over 8 uger ved Kontemplation.dk i 2017

Certificeret facilitator i Chakradans ved Nathalie Southgate 2020

Efteruddannelse i traumeterapi SOMA - Embodiment Practioner v/ Sonia Gomez, Traumeheling.dk

2020/21