Shri Kali yoga, Mindfulness & Meditation
Lørdag d. 21/11 -20 kl 10 - 15.15
Begivenheden bliver duplikeret i det nye år.

Bevægelse i krop, sind og ånd.

Formålet med dagen er at træne og øge din evne til at være opmærksom fra øjeblik til øjeblik. Gennem et flow af dynamiske yogastillinger skabes en kontakt til kroppen, som et fundament for at give vores til tider meget vandrende sind en velfortjent pause. Vores sind er ofte taget af tanker, som bringer os væk fra en fuld og integreret oplevelse af lige nu.

Et flow mellem yoga, meditation og mindfulness kan bringe dig i kontakt med en dybere og anden form for bevidsthed. Den opleves og kan udtrykkes forskelligt, men nogle kender den som en ro der gennemstrømmer kroppen, en øget energi eller en følelse af at være afbalanceret og i en indre kontakt. Denne bevidsthed inviterer til at du møder dig selv med et opmærksomt og kærligt nærvær mod hvad end der måtte opstå i dig.

Der undervises i to forskellige yoga serier, som de læres i Shri Kali Ashram. Yogaformen tager udgangspunkt i videnskaben fra de gamle vediske tekster, som også ayurveda bygger på. De er lavet til at balancere og optimere vores livsenergi, som nogle kalder prana eller chi. Vi laver en stående serie på ca. 20-30 minutter, der træner styrke og giver en god kropsholdning. Dernæst en liggende serie på ca. 75 min., der balancerer livsenergi og lærer kroppen og underbevidstheden, at meditere og slappe af. Endvidere vil du blive guidet gennem en vejrtrækningsøvelse kendt som Pranayama, som ligeledes understøtter til flow af livsenergi.

Den form for mindfulness og meditation som der undervises i er fra MBSR programmet. Mindfulness Baseret Stress Reduktion er et forsknings - og evidensbaseret program udviklet til at forebygge stress. Derudover har man set en positiv indvirkning på angst, depression og kroniske smerter. Vi træner her opmærksomheden og nærværet og skaber mulighed for en dybere bevidsthed.

Peter er uddannet yogainstruktør i Shri Kali Ashram, har endvidere en 3-årig uddannelse som Psykospirituel Healingsterapeut. Har deltaget i diverse kurser i Healing, Spiritualitet, Healingsmassage og Energipsykologi. Du kan læse mere på www.life-healing.dk

Christina er uddannet Intensivsygeplejerske og Spirituel Integrativ Krops - og Psykoterapeut. Er derudover under uddannelse til MBSR underviser ved Århus universitet.

Der kan være 8 deltagere til dette arrangement.

Det kræver ingen særlige forkundskaber at være med. Har du fysiske begrænsninger eller er du i tvivl om du kan deltage ift yogaen, bedes du kontakte Peter på tlf. 22957106 eller på mail peter@life-healing.dk

Du bedes medbringe yogamåtte, pude/yogapude og tæppe.

Arrangementet er med fuld forplejning, så du kan slappe helt af.
Der serveres vegetarisk kost. Ved evt særlige hensyn kontaktes Christina på christina@shantiindrero.com.

Pris for dagen er 550kr som betales ved tilmelding på mobilepay 117078. Skriv "Workshop PC" ved tilmelding. Du er først tilmeldt, når betalingen er registreret. Hvis du tilmelder dig via de sociale medier, så bedes du også tilmelde dig via mail, hvor du sender dine oplysninger i tilfælde af evt. aflysning af arrangementet. Beløbet refunderes ikke ved evt sygdom eller afmelding til workshoppen med mindre pladsen kan gives til en anden. Ved aflysning af arrangementet refunderes fulde beløb.

Tilmeldingsfrist den 28/9 - 20

Du er altid velkommen til at kontakte os ved eventuelle spørgsmål.

Vi håber meget på en dejlig dag med plads til fordybelse i krop, sind og ånd.

Kærligst
Peter og Christina